Vonk Heerhugowaard

Adres:
Deimoslaan 11
1702 CK Heerhugowaard
Niveaus:
  • VMBO / MAVO
Contactgegevens:
Dennis Wit
dennis.wit@vonknh.nl
06-31048907

Bekijk de stageplaatsen van Vonk Heerhugowaard

Bij Vonk Heerhugowaard kijken we niet alleen naar binnen en naar het nu, maar richten onze open en nieuwsgierige blik vooral naar buiten. We kijken vooruit naar de beroepen van de toekomst en zetten ons in voor een leven lang ontwikkelen. Daarbij werken we intensief samen in en met de regio, onder andere met het bedrijfsleven en de overheid, zowel lokaal als regionaal en provinciaal. Vonk staat voor breed, compleet, aansluitend en aantrekkelijk onderwijs op het gebied van vmbo, mbo en vavo. Ondernemend en innovatief zijn onze kenmerken. Daarnaast hechten wij veel waarde aan verbinding, autonomie en vertrouwen. Wij bieden goede ondersteuning en een omgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen, geïnspireerd raakt en elkaar motiveert

Vonk Heerhugowaard verzorgt vmbo onderwijs vanuit het profiel groen. Naast theorievakken, zoals Nederlands, Engels en wiskunde worden er lessen gegeven over planten, dieren, techniek en voeding. Tevens is er veel aandacht voor natuur, duurzaamheid en leefomgeving.

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen met plezier naar school gaan. School is een plaats waar je je veilig en geaccepteerd voelt. Daarom besteden wij veel aandacht aan de sfeer op school en aan het welzijn van iedere leerling. Dit bepaalt vanuit onze visie voor een groot deel de mate waarin je goed kunt presteren op school.

Vonk

We zijn een brede onderwijsorganisatie die jong en oud helpt groeien. Bij Vonk inspireren en stimuleren we elkaar en zetten we in op het ontdekken van een ieders leer- en werkplezier. Met onze talrijke mbo-opleidingen in verschillende branches, acht vmbo-vestigingen, voortgezet algemeen volwassenenonderwijs en een breed scala aan cursussen en avondopleidingen zijn we de beroepsopleider van Noord-Holland-Noord. We bieden hoogwaardig en kleinschalig onderwijs dichtbij huis. Onderwijs dat passend is bij de persoon en arbeidsmarkt. Verankerd in de regio.